Може да има венчелистчета от рози на леглото ви, но не всичко, свързано с вашето сватбено пътешествие, ще бъде цветя и рози.

1. Не забравяйте да планирате вашето сватбено пътешествие

Да кажем, че планирате обикновена отпуска. Вероятно ще ви трябват месеци да проучите избраната дестинация, да откриете подходящите полети и хотели, да определите вашия маршрут. Меденият месец не е обикновено време във вашия живот – това ще е един от първите ви спомени след сватбата. Отделете известно време да организирате медения си месец, защото веднъж като вдигнете глава от планирането, ще се радвате на пътуване, в което ще се отпуснете и освободите от напрежението.

2. Вашето сватбено пътешествие ще бъде невероятно специално

Даже ако се заклевате, че е клише поведението на тези двойки, които се прегръщат на летището или се държат за ръце, докато се настаняват в хотела, не се изненадвайте, ако изведнъж и вие започнете да се държите като тези щастливи двойки. Може да се почувствате изтощени първия ден поради адреналина, който ви е държал на сватбата. Подгответе се да се отпуснете по течението, бъдете мили към себе си и отложете авантюристичната екскурзия с гмуркане или изкачването до върха на вулкана за по-късно през седмицата.

3. Не винаги ще се чувствате като в романтичната си фантазия

След като сте приготвили в багажа си фантастичното бельо, което получихте на ергенското/ моминското парти и сте поръчали предварително скъпо шампанско в хотелската си стая, вие си представяте, че романтиката е във въздуха по цял ден, всеки ден. Но понякога слънцето, карането на сърф и разглеждането на забележителности ви карат да желаете нещо друго – гледане на телевизионно шоу на чужд език (опитвате се да разгадаете сюжета), докато се храните в стаята.

сватбено пътешествие
@_jeremybanks 

4. Може да имате лош късмет

Подгответе се за неочаквани събития, които не са добре дошли. Вашата хотелска стая може да не е толкова хубава, колкото изглежда на снимките. Може да изпуснете полета на самолета, възможно е даже да се разболеете. Ако се справите с неприятностите, когато работите се объркат, ще се наслаждавате на всички удивителни неща, които са наред. Когато чувствате физическо неразположение, може да потърсите лекар в хотела (в повечето хотели има лекари) и да си купите лекарства. Вземете лекарства за всеки случай преди да тръгнете на път (по- евтини са отколкото да ги купите на място).

5. Няма да имате желание да се върнете вкъщи

Независимо дали сте прекарвали дълго време отпуските си заедно като двойка или това е първата ви голяма ваканция, връщането от медения месец е бързо пътуване към реалността и ежедневието (за съжаление!). У дома ви чака всичко, което сте занемарили, докато сте планирали сватбата – натрупани задачи в работата, неплатени сметки или почистване на банята. За да се успокоите малко, започнете планиране на следващото ви съвместно пътуване или да предвидите забавно прекарване на предстоящия уикенд.

Ако ви предстои сватбено пътешествие, прочетете още от нашите съвети за меден месец.

Write A Comment