Ако винаги сте мечтали за приказна сватба на открито, но капризите на времето са ви възпирали, Вери Бери е точното място за вас.

Екипът на Bridal Tips

След много прочетени от нас положителни отзиви за сватбената шатра „Вери Бери“ се свързахме със собствениците Жоро и Ваня. В разговора си с тях се опитахме да разберем защо все повече младоженци избират именно там да отпразнуват сватбеното си тържество. Оказа се, че шатрата е тяхна дългогодишна сбъдната мечта. Преди създаването ѝ са работили като организатори и декоратори на сватбени тържества, обикаляйки из цялата страна, събирайки знания и трупайки опит. В даден момент се замислили за свое местенце, в което да сбъдват мечтите на влюбените и през 2019 година това място било факт!

Локация

Сватбена шатра Very Berry Wedding Tent се намира на Околовръстното шосе Пловдив, между кварталите Прослав и Коматево, на 30 м от централния път, в лозята, в облагороден и озеленен район на площ от 8000 кв. м. и е изключително подходящо за градински сватби.

Veri Very Wedding Tent
Вери Бери

Локацията ни има много предимства, но може би най-голямото и истинско предимство сме ние-екипът на „ВЕРИ БЕРИ“. През годините на работа сме разбрали, че отношението към клиента е най-важно. Винаги подхождаме индивидуално и с внимание към всички младоженци.

Жоро

Гости /капацитет/

На площ от 250 кв.м броят на гостите може да достигне 200. За почитателите на малките сватби мястото също е подходящо, тъй като няма изискване за минимимална бройка.

Вери Бери
Вери Бери

Музика БЕЗ ограничения

Един от най-големите плюсове безспорно е фактът, че шатрата се намира в непосредствена близост до града, но въпреки това далече от жилищни сгради. Благодарение на това купонът може да продължи през цялата нощ без да се налага да се съобразявате с шума и силната музика.

Резервно захранване

Много често двойките забравят да попитат за резервното захранване, но това е много важна подробност. Жоро и … споделят, че имат агрегат за всеки случай, но досега не им се е налагало да го ползват.

Дегустация

Младоженците могат да дегустират менюто, което е в три различни ценови диапазона и в крайна сметка да си изберат и от трите по нещо. Жоро уточни, че ако все пак и това не е достатъчно, те предлагат възможност младоженците да си сформират различно меню по техен вкус. Цената на дегустацията е 15% от цената на куверта.

Изнесен ритуал

В локацията има няколко подходящи места за изнесения ритуал. Най- предпочитаното обаче остава терена пред басейна с изглед към Родопа планина. Друга важна особеност е, че ритуалът е реален и може да бъде извършен от служител на ОП “ Радостни обреди “, гр. Пловдив.

Безплатен паркинг

Шатрата разполага с безплатен охраняем паркинг за до 50 коли. Собствениците са помислили и за шофьорите, които все пак са решили да консумират алкохол. Те имат опция да оставят автомобилите си за през нощта и да ги вземат на следващия ден.

Приказно красива фотосесия

Заради красивата природата локацията се оказва любима не само за бъдещите младоженци, но и за сватбените фотографи. Около шатрата има много красиви места за снимки. През юни и юли това са обширните поля с жито, които са в непосредствена близост. Август, септември и октомври фотографите могат да се възползват от лозовите масиви и да сътворят приказни кадри. . В близост до локацията има и река, която също е примамлив вариант. Много красива е и лавандуловата алея, по която минават всички гости, за да стигнат до шатрата.

Вери Бери
Вери Бери

Капризите на времето са без значение

Жоро и Ваня ни увериха, че шатрата е достатъчно сигурна и стабилна, за да издържи на дъжд. А прозрачните страници предпазват и от вятър. При лоши метеoрологични условия шатрата се затваря от всички страни, но в същото време остава усещането за простор.

Вери Бери, шатра
Вери Бери, шатра

Хотелска част

Все още няма хотелска част към комлекса, но това е идея, която собствениците желаят да реализират. Въпреки това в близост има няколко хотела, както и възможност за организиран транспорт.

Препоръки за други професионалисти

Имаме си предпочитания и профисионалисти колеги, с които ни е приятно да работим, но никога не налагаме нашето мнение. Само даваме съвети, така че младоженците сами да изберат най-подходящия за тях човек.

Жоро

Сватбена декорация

Декорацията е дейност, с която както вече ви споделихме Жоро и .. са се занимавали дълго време. В офертата е включен пакет за украса, който винаги е съобразен с желанията на младоженците относно цвета и стила ѝ. Освен декорация, има възможност за всички съпътстващи детайли като започнете от покани и стигнете до цветята на тората.

Welcome drink

Най-добрите места за коктейл са пространството пред шатрата или под красивите брези в тревните площи.

В края на нашия разговор помолихме Жоро и … да опишат сватбената шатра „Вери бери“ с пет думи.

Сватбена шатра „ВЕРИ БЕРИ“- място за красиви емоции, весели хора и щастливи моменти! Е… думите май станаха повече от пет! 

Жоро и

Нашият съвет към всички бъдещи младоженци е да отидат на място и да разгледат, защото сватбената локация е като роклята. В момента, в който я видиш на живо, вече знаеш, че това е твоето място!

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и ще ви помогне в организацията на мечтаната сватба. Може да почерпите още идеи в категория Истински сватби“.

Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални!Comments are closed.