Всяко малко момиченце мечтае един ден да облече своята приказна булчинска рокля, но само една бъдеща булка знае колко стресиращ може да бъде този избор. Именно заради това е изключително важно в този момент да има професионалисти, които да бъдат до вас и да ви помогнат да изберете най-подходящата рокля. Роклята с главно „Р“, която ще подчертае най-хубавото във фигурата ви.
Днес решихме да ви разкажем за едни от тях, а именно сватбен бутик: Mille Bridal.

Роклята, създадена специално за Вас. Тази, която ще подчертае най-хубавото във фигурата Ви и ще разкаже за характера и щастието Ви в най-специалния ден. Имаме я. Тя вече Ви очаква. 

Mille Bridal

Локация

Mille Bridal се намира в гр. София, кв. Манастирски ливади, ул. Казбек 61 / до България Мол, на ъгъла с бул. България и бул. Тодор Каблешков /. Точен адрес на сватбения бутик

Mille Bridal в социалните мрежи

YouTube: Mille Bridal Atelier
Instagram: millebridal
Facebook: MilleFlowers

Контакти и работно време

Бутикът работи от вторник до неделя в часовете от 11 до 19 часа.
Повече информация за това как може да се свържете с тях ще откриете на техния официален сайт: Mille Bridal

Проби

Пробите в бутика са напълно безплатни, като нямате ограничения за броя на роклите, които ще премерите в запазения от вас час. Най-хубавото е, че ще бъдете единствени в бутика и ще можете да направите снимки, които да покажете на приятелките си и след това заедно да прецените коя от вашите фаворите да изберете. Единственото условие е да запишете предварително час за проба.

Безплатна консултация

По време на пробите бъдещите булки получават експертно консултиране от професионалисти с над 12 години опит в сватбената област. Mille bridal обещават да превърнат търсенето на мечтаната ви рокля в едно незабравимо изживяване, като приложат всичко, което са научили от работата си, посветена на щастливите булки.

Лично отношение

Това, което споделят всички булки, е че в бутика срещат лично и приятелско отношение сред уютна атмосфера. Така вместо един стресиращ и напрегнат ден, вие получавате незабравимо и забавно изживяване, изпълнено с много вълнения, незабравими трепети и широки усмивки.

Време за изработка

Срокът за изработка е различен при всяка рокля, но обикновено е не повече от 3 месеца. Сватбените експерти от бутика съветват все пак да си оставите още 1 месец за корекции.

Корекции

За да превърнат готовия модел рокля във вашата мечтаната рокля, често се налагат корекции според фигурата и личните ви предпочитания. Mille Bridal не скриват, че работят с прекрасна шивачка, която ще се погрижи да изглеждате зашеметяващо, когато облечете своята рокля. Корекциите се плащат допълнително, за да не се оскъпява предварително цената. 

Булчинска рокле от Mille Bridal

Цвят

Цветът на почти всички модели може да варира според вашите предпочитания: от традиционния млечнобял цвят до по- екстравагантни цветни варианти. 

Допълнителни елементи

Бутикът предлага опция за пришиване на допълнителни елементи като паднали рамене, презрамки, акценти от перли и дантела, моделиране на ръкавите по дължина и форма, ако моделът го позволява. Ако желаете допълнителен кринолин за булчинската си рокля, те могат да ви го предоставят безплатно за деня на вашата сватба.

Воал

За да бъде изцяло завършена вашата визия, ви съветваме да се допитате до сватбените консултанти за подходящо сватбено було. Те предлагат ръчно ушити и бродирани воали, които да допълнят индивидуалната визия на вашата рокля и да я направят още по-съвършена.

Цена

В сайта на Mille bridal ще откриете цената на всяка една сватбена рокля. 

Доставка                                                                                

Когато роклята  е напълно готова, можете  да я вземете лично или да я получите по куриер. 

Тук красотата, удобството и добрата изработка срещат разумните цени. Сватбен бутик Mille Bridal е мястото, където изборът на сватбени рокли и бални рокли е изцяло фокусиран върху Вашата индивидуалност и предпочитания. Разнообразие от меки, комфортни материи, нежни цветове, стилни решения и експертно консултиране“.

Mille bridal


Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория „Мода и красота „. 

За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница „Булчински съвети„.