За да се почувства всяка булка като център на вселената и най – красивата жена на света, водеща роля има сватбената рокля! 

mechtana svatbena roklq
Снимка: Митрев Студио


В този смисъл всяка бъдеща булка желае една незабравима сватбена рокля. Рокля, която е много различна от останалите. Рокля, която изглежда магнитна, стилна и уникална!

Изборът на сватбената рокля за Вашия специален ден е една от най-важните части от Вашето планиране. 2020-та година бележи движение към индивидуалност и себеизразяване. През 2020 година може би няма да видим много булки в традиционната рокля, с която сме си представяли, че ще се оженим като малки, но за сметка на това моделите ще бъдат много женствени, секси и дръзки. Булките имат по-широка гама от нови варианти за стил от всякога. Никога досега не е имало толкова голям избор на булчински рокли, които просто спират дъха.


Затова ще Ви помогнем да намерите мечтата рокля, като Ви представим тенденциите в сватбените рокли през тази година.

1. Минималистичен стил на сватбената рокля

През 2020 година отново изтънчеността и простота в минималистичния стил са на почит. Той е изборът на онези булки, които предпочитат изискан стил без бродерия и мъниста, без прекомерно драпиране, обем и изобилие от дантела. Минималистичният стил е чудесна алтернатива за жените, които обичат изчистените линии, елегантните форми и архитектурните елементи. Тези рокли подчертават нежните извивки на женското тяло.

minimalistichen stil roklq
Булчинска рокля Оласо Hadassa

2. Панталони или комбинезони 

Панталон или комбинезон е чудесна удобна алтернатива за сватбена рокля. На пръв поглед са прости, но същевременно са елегантни и много стилни. Те подчертават по най-добрия начин женската фигура. Неоспоримо тяхно предимство е и усещането за комфорт, което създават. С тях булката може да се наслади на танците през цялата вечер без да се притеснява, че ще настъпи или скъса роклята си. Можете да намерите разнообразие от стилове, включително дълги ръкави, дантелени наслагвания или дори костюм от две части. 

bulchinski gashterizon
Булчински гащеризон  Mimi

3. Рокля в цвят шампанско

В последните години много булки избраха да избягат от до болка познатото искрящо бяло. Те залагаха на по-нетипични светли нюанси, най-често в розово. Тази година обаче трендът се ориентира към бежовата гама. Цветът шампанско отново е модерен, както и телесните нюанси. За разлика от снежнобелите рокли, които са само бели, можете да експериментирате много с нюансите на шампанското. Жълто, златно, сребристо, бежово, бяло, светло кафяво, дори розово и лилаво- оттенъците могат да се смесват по чудесен начин.

cvqt shampansko
Булчинска рокля от колекция: Demetrios 2018

4. Флорални елементи на сватбената рокля

През 2020 година букетът се пренася върху плата. Подобно на тренда със зеленикавия подтон, някои дизайнери избраха да добавят нежни флорални елементи към воалите на роклите си. Те придават красив завършек на визията, превръщайки булката в символ на женствеността. 

floralni elementi
Булчинска рокля с флорални елементи Hadassa, колекция: MilanoLecce

5. Затворено деколте стил а ла Меган Маркъл 

За стила на Меган Маркъл може много да се говори! Нейната зашеметяваща булчинска рокля вдъхнови множество дизайнери за колекциите на 2020 г. Затворени деколтета с елегантни рамене и неустоим гол гръб са изключително стилни и предпочитани през 2020 година. 

dekolte lodka
Булчинска рокля Жаклин Hadassa

И на последно място, ще добавим невероятния стил, който е фаворит за повечето дами тази година, а именно: 

6. Романтичен съблазън 

Роклите с висока цепка и разкрито деколте подчертават красотата на булките тази година. Тенденцията е много подходяща за горещия летен сезон и сватбите около морето. Облечени в тях булките изглеждат също толкова горещо. Всяка жена, която иска да се чувства красива и да изглежда неустоимо привлекателна на сватбения си ден, ще избере тази визия. Сигурни сме, че бъдещият ѝ съпруг няма да може да спре да мисли какъв късметлия е, след като я зърне.

sexy svatbena roklq
Булчинска рокля Sweetheart

Най-хубавото на модата е, че не трябва да я следваме на всяка цена. Съвременната булка може да налага тенденции, да предизвиква, тя има възможността да бъде уникална. При избора на рокля следвайте сърцето си, най-вероятно тази, която Ви кара да се усмихвате е тази, която ще Ви направи най-щастливата булка. 
След като вече сте избрали сватбената си рокля, сега е време да започнете планирането на тържеството. Подготвили сме Ви много полезна информация в нашите статии в категория „Сватба“.

Comments are closed.