Преди да разгледате идеите за сватбени покани, препоръчваме да прочетете:

„30 експертни съветa за планиране на сватба“

Преди да ви представим някои от най-новите тенденции за сватбени покани, трябва да ви кажем, че за да усетите тяхната красота, е нужно да ги видите на живо. Това е най-сигурният начин да се уверите, че всичко съвпада с вашата цветова палитра, дизайнерска схема, стил на самата сватба.


Ботанически сватбени покани

Модерна и пълна с ботанически елементи, тази покана е една от любимите ни! Зеленината внася същинска свежест във вида на тези покани. Лесно може да се съчетае и с темата на сватбата.

Сватбени покани с бутанически нюанси

Мраморни сватбени покани

Тук сме за тази разкошна украса върху луксозен мраморен лист и акценти с цветовете на дъгата! Мраморните елементи са изключително модерни в последните месеци и няма как да пропуснем тази тенденция. Предлагат се в различни нюанси от топлата и студена гама.

Сватбени покани с мраморен лист

Прилив на цветя

Представяте ли си смел прилив на цвят? Тези покани носят романтично и нежно усещане, напълно подходящо за сватбения ден.

Сватбени покани с прилив на цветя

Или може би искате луксозна покана със златен дизайн? Златните акценти са често използван мотив.

Сватбена покана със златен дизайн

Колко сладък е този модерен и свеж комплект!

Ако ви допада поканите ви да бъдат запечатани с восък, можете дори да поръчате да изработят печат с вашите имена или инициали. С такава дейност се занимават някои рекламни агенции, а изработката се осъществява бързо. Това ще персонализира вашите покани по нестандартен и запомнящ се начин с полъх от миналото.

модерен и свеж комплект сватбени покани

Това меню за напитки не е изключително красиво? Подобно меню можете да изготвите не само за напитки, а и за предястията, основното и десертите. Може да бъде разположено на входа на ресторанта, на всяка маса или дори персонално за всеки гост – изборът е изцяло във ваши ръце.

Разгледайте още идеи за сватбени покани.

Кои са вашите фаворити? Споделете в коментарите какъв дизайн обмисляте да използвате вие. Кои цветове и стилове бихте избрали и защо?

Write A Comment