Няма как да не сте чували шегата „Сватба- двама луди и двеста гладни„.
За съжаление, много често шегата се превръща в истина. Понякога големите сватба се оказват един пълен хаос, а в края на деня младоженците дори не разбират кога и как е минало. В тези случаи добре, че са видеата и снимките, за да могат младите влюбени да си припомнят как е протекла сватбата.
Именно заради това в днешно време все повече бъдещи младоженци избират да кажат своето заветно „ДА“ в малък приятелски кръг и предпочитат малка приятелска сватба.
Ако все още се колебаете дали да изберете малка сватба, прочетете предимствата ѝ и тогава решете.

1. Заобиколени сте от хора, които обичате

Едно от основните предимства е, че на сватбеното ви тържество няма да има „излишни“ хора, които не познавате или които не сте виждали от над 10 години, а само най-близките ви. Атмосферата на малката сватба винаги е изпълнена с много любов, топлина и душевност.

malka svatba v tesen priqtelski kryg
Семейство и приятели / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

2. Възможност да обърнете внимание на всички гости

Малкият брой гости ще ви позволи да обърнете внимание на всички и да се насладите изцяло на празника. Ще можете да поговорите с близките си, да се снимате с тях, да потанцувате и да преживеете заедно най-важния ден за вас.

svatbeni tanci s gostite
Сватбени танци / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

3. Запечатани стотици спомени в красиви снимки

Дори и най-добрият фотограф не би успял да улови всички интересни моменти, ако гостите са над 150. Малката сватба обаче позволя на сватбения фотограф да се развихри и да заснеме всичките ви гости, както и да обърне специално внимание на вас и вашите най-близки. Снимките са изключително важни, защото чрез тях спомените се запазват за вечността.

krasiv moment ot malka svatba
Уловен специален миг / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

4. Имате по-голям избор за локация на закрито или открито

Малката сватба може да се проведе на почти всяко място. Вие ще имате огромен избор от локации за провеждането на вашето сватбено тържество и ще можете да изберете най-желаното, а не единственото, което може да побере огромния брой гости. Все пак е много по-лесно да откриеш място за 40-50 човека, отколкото за 200.

malka morska svatba na otkrito
Малка морска сватба / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

5. Време за вас двамата

Много често опитвайки се да обърнат внимание на всички, влюбените не успяват да се усамотят дори за пет минутки. Това е ужасно жалко, защото все пак те са причината за сватбата. Подарете си време един за друг, време, в което да си поговорите, да споделите чувствата си, да се прегърнете и целунете.

celuvka na mladojencite
Сватбена целувка / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

6. По-малък бюджет

Бюджетът на една малка сватба определено е много по-малък, отколкото този на голямата. Но все пак не пестете прекалено много, това е вашият мечтан ден и този ден трябва да бъде наистина специален.

malka prikazna svatba
Сбъдната сватбена приказка / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

7. С внимание към детайлите

Когато не си притиснат от бюджета, определено много по-лесно можеш да развихриш въображението си и да изпипаш всеки детайл. Малката сватба ще ти позволи да сбъднеш своята сватбена приказка!

s vnimanie kym detaila
С внимание към детайла / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

8. Много и различни приятни емоции

Спестявайки от броя на гостите, може да си позволите да отделите повече средства за различни изненади за гостите. Това може да бъдат любим изпълнител, фолклорен състав или музика на живо. Какъв по-красив край на вашето сватбено тържество от запомняща се заря или незабравимо огнено шоу. Всички ваши приятели и роднини ще запомнят изненадите и ще разказват дълго време за тях.

ogneno svatbeno shou
Огнено шоу / Сватбен фотограф MITREV STUDIO
folkloren systav na malka svatba
Фолклорен състав / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

9. По-скъпи подаръци за гостите

Когато бройката на подаръците е по-малка, тогава може да си позволите цената им да е по-висока. Така може да подарите много по-практичен, интересен и хубав подарък без да се съобразявате с бюджета.

sladyk podaryk za gostite
Бисквитка подарък за гостите / Сватбен фотограф MITREV STUDIO

Пожелаваме ви да изживеете вашата мечтана сватба в тесен семеен и приятелски кръг! Обичайте се и нека сватбата бъде само началото на вашето безгранично семейно щастие!

Екипът на Булчински съвети

Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория „Сватба„. 

За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница „Булчински съвети„.



Comments are closed.