Сватбен ресторант Нептун е прекрасен за малка сватба. Разполага с всичко нужно за да направи вашият ден наистина невероятен.

www.neptunburgas.com

Локация

Сватбен ресторант Нептун се намира в гр. Бургас много близко до морската градина. Разположен е на самият плаж и разполага с Бийч бар. Но въпреки че е до плажа, до самият ресторант има достъп с кола.

Точна локация на ресторант Нептун в Google Maps


Гости (капацитет)

Ресторантът е на два етажа, като основно сватбените събития се провеждат на втория етаж. Максималните седящи места на вторият етаж са 70, но ние силно препоръчваме да не доближавате тази бройка.


Цени

Ресторант Нептун е прочут в цял Бургас с хубавата си храна, има доста добри готвачи и много изтънчено меню. Минималната цена за сватбено меню на човек, която от ресторанта изискват е 50лв.


Обстановка

Огромни прозорци с уникално красива гледка към морето. Много изискана обстановка с уникално съчетание от барокови мебели с светло синя дамаска.


Изнесен ритуал Ресторант Нептун Бургас

Изнесен ритуал

Изнесеният ритуал може да се проведе на тераса над Бийч Бара (която е уникална), като средно това ще ви струва около 500лв. и не включва длъжностно лице, DJ и украсата. Също така може изнесеният ритуал да е на плажа пред ресторанта.


Welcome dring ресторант Нептун

Welcome drink

Ако имате изнесен ритуал, може welcome drink да е на същата тераса или на плажа. Ако планирате да няма, възможно е да се разположи на стълбището към вторият етаж.


Хотелска част

Ресторантът не разполага с хотелска част, предлагаме да разгледате хотел/вила Променад, която е на 200м от Ресторанта

Boutique Hotel Promenade
Снимка: МИТРЕВ СТУДИО

Алкохол и Напитки

Можем да кажем, че сравнително нормална цената за такъв тип заведение. Цена за бутилка 700мл. Джак Даниелс е 84лв. а за бутилка минерална вода 1л. е 3.50лв. Таксата за внасяне на алкохол „такса тапа“ е 4.00лв./човек.


Подходящо място за фотосесия

Не препоръчаме снимки на плажа пред ресторанта, поради простата причина, че е много оживено. Близкото подходящо място е морската градина, старите железопътни релси и разбира се, на брега на бургаските солници – красиви скали с плаж от черен пясък.

Може да разгледате истинска сватба от ресторант Нептун Истинска сватба | Геновева и Иван 

Write A Comment