Прочетете тази статия, ако планирате предложение за брак и търсите годежен пръстен.

Сезонът на годежа е и сигурно виждате как все по-често ви излиза снимка на годежен пръстен на ръката на някой от приятелите ви и в рекламите в Instagram. И се чудите какво може да ви предложи най-новата колекция от годежни пръстени. Ние се гмуркаме дълбоко в топ тенденциите през 2020 година. Без значение дали вече имате избран пръстен, вие ще искате да знаете предварително за последните тенденции. Ние обобщихме нужната информация от топ дизайнери на бижута, за да говорим за пръстените точно навреме в сезона на годежа. Пригответе се да се свържете с Pinterest, няма да издадем вашата тайна.

Годежен пръстен в жълто злато

COURTESY OF APRÈS JEWELRY

Виждаме триумфалното завръщане на жълтото злато. Срещаме често много блестящо злато навън, а пренебрегваният някога благороден метал постига голямо завръщане на ръцете на най-елегантните булки.

Устойчивост и годежен пръстен

VIC BONCIVINI PHOTOGRAPHY

През 2020г. ще  видим промяна в прозрачността и устойчивостта на годежните пръстени (както на всичко останало). Булките ще искат да знаят къде точно е произведен този пръстен, как точно и от каква точно материя. Възможността да разказват автентична история за това къде и как се прави пръстенът им, става все по-важна за тях.

Уникален, уникален, уникален

GETTY IMAGES

Все повече бъдещи булки, искат да получат нещо лично и уникално и да нарушат традициите. 

През 2020 година смятаме, че търсенето на нетрадиционни пръстени, които се отличават с необикновени скъпоценни камъни ще се увеличи. През годините наблюдаваме възход на различните от диаманти скъпоценни камъни за годежни пръстени. Експертите са единодушни, че през 2020 година всичко ще бъде свързано с нарушаване на традицията.

„Изумрудите, черните диаманти, диамантите с уникална форма и нетрадиционните отворени пръстени ще бъдат хит тази година”.

Халка, вместо годежен пръстен

COURTESY OF APRÈS JEWELRY

Вместо класически диамантен годежен пръстен, все повече хора се насочват към традиционната халка накичена с малки диаманти.

Множество скъпоценни камъни

Мегън Маркъл
GETTY IMAGES

Можете да благодарите на Мегън Маркъл за повишаването на популярността на годежния пръстен с три скъпоценни камъка. През 2020 година ще се появят булки, които искат още повече диаманти. Пръстени с три и пет скъпоценни камъка се превръщат в популярен избор за годеж.

Диамант във формата на Радиант

Булките търсят също така винтидж вдъхновение, когато става дума за изработване на годежен пръстен с диаманти. Завръща се формата „радиант“, която е основен елемент от ерата на Арт Деко, но тези камъни могат да изглеждат модерни, поставени на деликатна халка.

 Драматичен скъпоценен камък

PHOTO BY HEIDI LAU PHOTOGRAPHY

Други диамантени форми, чиято популярност е като ракета в космоса, са диамантите от круша и маркиза.

За скъпоценните камъни наблюдаваме нарастващ интерес към круша и маркиза като централен камък. Също така популярно е и използването им за акценти върху халката. Когато става въпрос за изработването на годежен пръстен за вашия партньор, централният камък е първото нещо, което да изберете. Фантастично оформени централни скъпоценни камъни като изумруд, маркиза и круша стават все по-популярни. Ще остават като тенденция и през 2020 година.

Write A Comment