Спомените от сватбата с времето избледняват!
Именно заради това е толкова важно да запазите спомените си вечни чрез красиви сватбени снимки!
Сватбените снимки са единственият начин да съхраните „жив“ спомена за вашия първи семеен празник!
Всички булки знаят колко важна част от сватбата са снимките. Именно заради решихме да се свържем с фотографа на Mitrev Studio Георги Калев и да го попитам кои според него са 10-те задължителни снимки, които всяка булка трябва да има в сватбения си албум!
Ето кои са най-важните ключови моменти, които трябва да бъдат заснести според Георги.

1. Булчинска рокля / сватбен костюм

Всяка жена мечтае за перфектната сватбена рокля. Роклята се облича веднъж в живота и определено заслужава всеки сватбен албум да започне с нейна снимка. Помолете вашия фотограф да я снима в пълната ѝ прелест. Разбира се, не пропускайте да заснемете и мъжкия сватбен костюм.

svatbeni snimki na bulchinskata roklq
Булчинска рокля / Сватбен фотограф Mitrev Studio
svatben myjki kostum
Сватбен мъжки костюм / Сватбен фотограф Mitrev Studio

2. Аксесоари

Аксесоарите допълват цялостната визия на младоженците и им помагат да заблестят в най-добрата си светлина. Разбира се, брачните халки ги поставяме на първо място, тъй като те завинаги ще останат символ на вашата вечна и силна любов. Снимката на булчинския букет определено ще внесе много цвят във вашия албум.

svatbeni snimki na brachnite halki
Брачни халки / Сватбен фотограф Mitrev Studio
svatbeni snimki na obicite i buketi
Сватбен букет и обици / Сватбен фотограф Mitrev Studio
svatbeni aksesoari
Сватбени аксесоари / Сватбен фотограф Mitrev Studio

3. Подготовка на младоженците

Подготовката на младоженците е изключително важна част от сватбения ден и винаги е изпълнена с много притеснения и вълнения. Снимките са и единственият начин двамата влюбени чрез снимките да разберат как другият е прекарал първата част от деня.

Подготовка на младоженеца / Сватбен фотограф Mitrev Studio
sledsvatbena fotosesiq podgotovka na bulkata
Подготовка на булката / Сватбен фотограф Mitrev Studio

4. Снимка с кумовете

Кумовете определено са най-важната двойка след вас във сватбения ден. Те имат огромна роля не само във връзка със самото подписване и по време на сватбата, но и дават обещание да бъдат вашата най-голяма подкрепа и най-добри съветници до края на живота ви. Заради това си заслужава да им отделите специално време и да направите кратка фотосесия само с тях.

4. Сватбени снимки с шаферите

Малките и големите шафери винаги са изключително цветни и усмихнати. Фотосесията с тях е истинско забавление за всички и вдъхновение за всеки сватбен фотограф.

5. Сватбени снимки с родителите

Вашите родители са причината вие и вашият съпруг да сте това, което сте. Не ги пропускайте не само във фотосесията, но и по време на самото сватбено тържество. Може би те се вълнуват и са много по-щастливи да ви видят в бяла рокля, отколкото вие самите. Родителите са истинско богатство, покажете им колко специални са те за вас, защото го заслужават.

fsvatbena otosesiq s roditelite
Снимка с родителите / Сватбен фотограф Mitrev Studio

6. Портрет на булката / младоженеца

Няма сватбен фотограф, който да не отдели специално внимание на самостоятелните портрети на булката и младоженеца. Все пак вие сте най-важните в този ден!

6. Подписването и първата целувка

Всички чакат да чуят вашето „ДА“, а вие определено ще искате да си припомняте този момент пак и пак. Първата целувка след подписването е изключително важна, защото именно тогава излъчването е изключително специално и различно.

iznesen ritual, podpisvane, grajdanski brak
Подписване / Сватбен фотограф Mitrev Studio
iznesen ritual
Първата целувка / Сватбен фотограф Mitrev Studio

7. Портретна снимка на младото семейство

Преди официалната церемония младоженците обикновено са много притеснени и трудно могат да се отпуснат по време на снимките. Именно моментът след заветното „ДА“ и официалното подписване е най-подходящият за мини фотосесия. Тези снимки винаги са най-сполучливи, защото и двамата вече са спокойни, истински развълнувани и безкрайно щастливи. Щастието и любовта личи във всеки един кадър.

svatbena fotosesiq na mladojencite
Фотосесия на младоженците / Сватбен фотограф Mitrev Studio
fotosesiq na zalez slynce
Фотосесия на младоженците / Сватбен фотограф Mitrev Studio
svatbena fotosesiq
Фотосесия на младоженците / Сватбен фотограф Mitrev Studio

7. Църквата

Вричането пред Бог е един много специален и интимен момент, който трябва да бъде запазен. Ключови снимки тук са заснемането на подаването на залъците хляб, размяната на короните и обикалянето около масата.

cyrkoven ritual
Църковен ритуал / Сватбен фотограф Mitrev Studio

8. Първи сватбен танц

Разбира се, двамата влюбени са танцували много танци и ще изтанцуват още много, но първият сватбен танц е нещо, което никога няма да се повтори. Повечето двойки тренират предварително, за да се представят възможно най-добре пред своите близки и роднини. Във всеки случай това е момент, който си заслужава да се запази за вечността.

първи сватбен танц
Първи сватбен танц / Сватбен фотограф Mitrev Studio
Първи сватбен танц / Сватбен фотограф Mitrev Studio

9. Тортата и рязането на тортата

Определено рязането на тортата е един от най-вкусните моменти по време на тържеството. Много често младоженците решават да се поизцапат и това се превръща в един наистина забавен момент, изпълнен с много непринудени широки усмивки, които нито един фотограф не трябва да пропусне да заснеме.

snimka na svatbenata torta
Сватбена торта / Сватбен фотограф Mitrev Studio
fotosesiq s svatbena torta
Сватбена торта / Сватбен фотограф Mitrev Studio

10. Танци

Определено едни от най-непринудените снимки на всяка сватба се заснемат по време на танците. Снимките, от които лъха истинско щастие.

Танци / Сватбен фотограф Mitrev Studio

Запазете Вашите спомени с качество, с което ще искате да ги гледате в бъдеще.

Mitrev Studio

Това са едни от най-важните моменти на всяка сватба, но има още толкова детайли и специални мигове, които не трябва да бъдат пропуснати. Именно заради това изборът на сватбените фотографи и видеооператори е изключително важен, за да имате перфектните сватбени снимки!

Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория „Сватба

За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница „Булчински съвети„.

Comments are closed.