Без усмивките на любимите роднини, приятели и познати сватбеното тържество не би било завършено, а щастието – пълно. Не забравяйте да споделяте емоцията от незабравимо преживяване с другите гости, които ще дойдат именно заради вас. Изключително важно за настроението на всички е да съумеете да заразите останалите гости с това любовно опияняващо чувство, което изпитвате вие.

svatbeni gosti
Сватбен фотограф „МИТРЕВ СТУДИО“

Доста често бъдещите младоженци започват да обмислят всякакви варианти да покажат уважението си към гостите. Независимо колко на брой са поканените, всички са важни, нали така? Но докато обмислят подредбата по масите и подаръците, често забравят, че може и никой да не забележи тези дребни подробности, ако са ангажирани с незабравима емоция.

Подготвили сме някои практични изненади, които ще накарат гостите ви да се почувстват специални. Така ще им помогнете да се отдадат изцяло на преживяването – вашата сватба.

Съвети за усмихнати и доволни гости

1. Кратка церемония

Церемонията е важна, всички гости се вълнуват, когато кажете един на друг „Да!“, но все пак всеки очаква партито в ресторанта с нетърпение. Не ги карайте да чакат твърде дълго, за да избегнете момента на отегчение. Така ще спестите и някоя друга сълза от радост по лицата на майки и баби, а не искате да разваляте перфектния им грим, нали?

svatben ritual
Сватбен ритуал, Сватбен фотограф „МИТРЕВ СТУДИО“

2. Място за снимки

Ако не си се снимал, не си бил на сватбата! Всички гости ще положат грижливо усилия да подготвят външния си вид и да изглеждат по най-добрия възможен начин за вашия празник. Дайте им трибуна да направят снимки на красиво място. Това може да бъде стена от цветя, голяма фото рамка, арка или друго интересно кътче, където всички ще се забавляват (особено докато чакат да започне тържеството в ресторанта). Много популярни са в последно време фото- будките под наем.

foto-budka
Фото-будка, Сватбен фотограф „МИТРЕВ СТУДИО“

3. Място за нетанцуващите гости

Мда, винаги тревожни са нетанцуващите. Те са от онези наши гости, които са си интроверти по душа и не обичат изявите. Подгответе място, където те могат да се „скрият“ от прожекторите – игри на открито в градината, билярд или някоя друга интересна настолна игра. Всички ще оценят жеста, а Вие ще сте спокойни, че всички ще се забавляват и никой няма да скучае.

bilqrd
Билярд

4. Drink-and-drive

Мислите за идването на гостите, но вероятно не и толкова за прибирането им. Повечето от гостите най-вероятно ще са консумирали алкохол – някои в по-големи, други в по-малки количества. Осигуряването на шофьори за безопасно пътуване обратно към вкъщи (или към някой бар) показва нашата висша форма на загриженост и уважение. Така отпада и викането на десет таксита наведнъж и притеснения в последните минути на тържеството.

Drink drive
Drink-and-drive

След тези четири практични изненади гостите ви със сигурност ще са очаровани, че организацията ви е на много високо ниво. Най-важното е, че всички ще си тръгнат с усещането , че те са важни за вас и имат специално място в живота и сърцето ви.

Може да почерпите още идеи за Вашата сватба, като разгледате другите статии в категория „Сватба„.

Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални! По този начин Вие ще виждате първи най-новите ни статии!

Comments are closed.