В търсенето на идеалното място за сватба, младоженците желаят да намерят място, което да отразява тяхната любовна история и да е с вълшебна атмосфера, която да остане незабравима за тях и техните гости. Palitra Events Castle не е просто място за провеждане на събития, а синоним на индивидуалност и изключителност. Разположен на кратко пътуване от Пловдив, загадъчният и красив каменен замък предлага идеалната сцена за вашето сватбено тържество – място, където всяка булка може да се почувства като истинска пепеляшка в своята приказка.

Локацията

Намиращ се в живописните околности, само на 15 минути от центъра на град Пловдив, Palitra Events Castle е лесно достъпен, но същевременно предлага освобождаване от градския шум. Благодарение на своето стратегическо местоположение, замъкът предлага и чудесна възможност за гости, които идват от различни точки на страната.


Възможностите

Palitra Events Castle разполага с разнообразни пространства, подходящи за всеки тип събитие. От вътрешната стилна зала, която може да поеме до 200 души, до разкошната лятна градина с капацитет над 260 гости, всеки ъгъл е обмислен, за да осигури както интимност, така и празничност.

Вътрешната Зала

Свеж и модерен интериор се слива с рустик елементи и предоставя елегантна рамка за вашето тържество. Персонализирането на пространството дава свобода да изградите своя неповторим стил и атмосфера.

Лятна Градина

При топлите месеци, градината се превръща в рай за сватбени тържества под открито небе. Зеленина, цветя и ненатрапчиво осветление придават чувство за съвършенство и хармония, докато слънцето залязва зад хоризонта.

Независимо от вашия избор, вие резервирате цялото място, гарантирайки си уединение и специално внимание. Малките събития са посрещнати със същата страст, както и големите тържества – независимо дали става въпрос за тесен кръг от близки и приятели или стотици гости.


Персонал

Екипът на Palitra Events Castle е съставен от професионалисти, които обичат своето дело и влагат сърцето си във всяка подробност. Отговорността и вниманието, насочено към всеки детайл, осигуряват спокойствието и увереността, от които се нуждаете в този вълнуващ ден.


Кухнята: Сърцето на всяко събитие

Кухнята в Palitra Events Castle се гордее с авторски менюта и вкусове, които гостите могат самостоятелно да изберат. Предлагат безплатна дегустация на две предварително избрани менюта, с които можете да придобиете истинска представа какво ще получат вашите гости по време на вашия специален ден, тъй като те ще бъдат приготвени и сервирани по абсолютно същия начин. Също така можете да се насладите на вината от Palitra Wine Selection. Гостите имат уникалната възможност да избират както храните, така и вината, които да придружат техния сватбен ден.

Palitra Wine Selection

Винарска изба Загрей, в сътрудничество с замъка, създават богат асортимент от вина – бяло, червено и розе. Вината са създадени с внимание към всеки детайл, като всяка капка есенция предава духа на традициите и иновациите в винопроизводството. Совиньон Блан, Розе от Мавруд и червен купаж от Сира, Мавруд и Каберне Совиньон са брандирани специално за Palitra Events Castle, правейки всяка глътка част от самата сватбена церемония.

Welcome Drink

Посреща вашите гости с изискани напитки и предразполага към незабравимо сватбено тържество в сърцето на замъка.

Изнесеният ритуал

Изнесеният ритуал в Palitra Events Castle е възможността да кажете своето заветно „Да“ на фона на живописните Родопи или на приказния замък, създавайки неповторими спомени.


Музика и забавления – Без ограничения

Тук музиката никога не спира. DJ-ите и музикалните банди могат да свирят толкова силно и дълго, колкото желаете, без да има ограничения. Това е мястото, където всяко веселие може да продължи до изгрев слънце.

Фотосесия

Palitra Events Castle предлага възможност за изключителни фотосесии, които да запечатат вашите спомени в изящни кадри. Пищната гледка към Родопите и меката светлина на залязващото слънце от горната тераса на замъка създават идеалния фон за впечатляващи сватбени снимки.

Отзивите на клиентите

Отзивите на досегашните клиенти на Palitra Events Castle са върховни, като много от тях споделят, че храната и обстановката са били невероятни, а превръщането на мястото в идеалната локация за тяхното тържество е било постигнато с лекота, благодарение на професионализма и ентусиазма на екипа.


Апартамент за младоженците и специални услуги за гостите

Palitra Events Castle зарадва младоженците не само с незабравимо тържество, но и с бонуси като апартамент за младоженците в къща HillHouse в Стария град на Пловдив за първата брачна нощ, както и обяд с кумовете на следващия ден в ресторант-градина Филипополис и винен тур в винарска изба Загрей. Транспортът и всяка друга логистика за гостите се организират безпроблемно.

Изживейте сватбения си ден в Palitra Events Castle

В Palitra Events Castle всяка детайл е важен и всеки момент е специален. Тук вашата сватба ще бъде повече от тържество – тя ще бъде история, разказвана с любов и вдъхновение. Изборът на тази локация за вашата сватба е жест към традицията, модерността и изискаността, съчетани в перфектен баланс, за да направят вашия ден неповторим.


Защо да изберете Palitra Events Castle

Обединението на вкусове, звуци и атмосфера в Palitra Events Castle създават усещане за истинска празничност и изтънченост. Ако търсите място, което да отговори на вашите най-смели очаквания, Palitra Events Castle ще ви накара да се почувствате като в приказка.

Резервации

Palitra Events Castle предлага изключителна гъвкавост при резервации. Било то за напред планирана сватба или изненадващо празненство, те са готови да се съобразят с вашия график и да направят вашето събитие безпроблемно и незабравимо.

В заключение

Пред вратите на този неповторим замък, може да откриете магията на истинско сватбено тържество. Palitra Events Castle е повече от място за събития; то е дом на мечтите и началото на вашата съвместна приказка. Нека всеки детайл на вашата сватба бъде озарен от блясъка на Palitra Events Castle – мястото, където всяка сватба е история, която заслужава да бъде разказвана отново и отново. За повече информация или за уговаряне на среща за обсъждане на детайлите около вашето събитие, свържете се с екипа на Palitra Events Castle. Вашата идеална сватба е само на една стъпка разстояние. https://www.palitraevents.com

Comments are closed.