Ако мечтаете за сватба, която е близо до София, но и същевременно желаете да избягате от градската лудница, ресторант На върха е вашето място. Създаден преди 15 години, впечатлява гостите си с неповторима панорамна гледка към града.


Локация

Ресторант „На Върха“ се намира на върха на град София във вилна зона Горна баня. Разположен в подножието на Люлин планина съвсем близо до София, но същевременно далече от градския шум и мръсен въздух.  Точният адрес е улица Обзор 71.
Друго предимство на локацията е, че само на 30 минути с кола от него се намира храм „Св. Неделя“ .

Сватбен фотограф – Митрев Студио

Гости (капацитет)

Просторната и красива градина, която е идеална за открита градинска сватба под звездите, побира над 350 гости. В градината гостите са разделени на отделни уютни беседки. При лоши метеорологичния условия, както и по желание на младоженците сватбеното тържество може да бъде в ресторанта, като там капацитетът е до максимум 110 човека.

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Цени

Цените започват от 44 лв /на човек за делнични дни, като зависят не само от деня на сватбата, но и от вида на сватбения пакет, който сте избрали. Ресторантът предлага четири вида сватбени пакети плюс детски вариант, които може да разгледате в техния сайт.

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Обстановка

Ако предпочитате сватба на закрито може да избирането между два ресторанта. Основният ресторант е с камина и класически стил за 110 човека. Може да изберете и зимната градина „SHANGRI LA HALL“ , която е изцяло в модерен стил с екзотичен азиатски привкус за 80 човека.

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Изнесен ритуал и welcome drink

Ресторантът предлага възможност за изнесен ритуал с невероятна гледка към Витоша в красивата просторна морава.

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Хотелска част

Част от гостите, които не са от София, могат да пренощуват в 8 двойни стаи. За младото семейство хотелът предлага нощувка в стая с джакузи. Така младоженците ще могат да отпуснат след дългия и напреднат ден и да се насладят максимално на първия си ден като семейство. Стаята за младоженците е със специална аранжировка, като комплимент от хотела имат още подарък шампанско, плодове и цветя.


Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Алкохол и Напитки

Ресторантът позволява безплатно внасяне на алкохол, което е голямо предимство.


Музика и Осветление

Музиката и осветлението се поемат изцяло от DJ-я. Важно е да отбележим, че ако изберете сватба на открито в ресторант на Върха ще трябва да намалите музиката след 22:00 часа.


Подходящо място за фотосесия

В близост до ресторанта има прекрасни борови гори и гледки към билото на планината. Едно от най-предпочитаните места от младоженците и обичано от фотографите са Бонсови поляни. Природата там е невероятна. Красиво е за фотосесии както през лятото, така и през зимата.

За най-малките гости

Специално най-малките сватбени гости има детски кът в градината. Докато вие празнувате, децата могат да се забавляват на пързалката, дървената къща, люлките или да играят в пясъчника. Най-много обаче децата се впечатляват от дребните домашни животни и птички в градината.

Както винаги ние ви съветваме първо да посетите мястото лично, а след това да решите дали това е вашият ресторант.

Екипът на Булчински съвети

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и ще ви помогне в организацията на мечтаната сватба. Може да почерпите още идеи в категория Истински сватби“.

Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални!

Comments are closed.