Имаш отговорната задача да организираш моминското парти на най-добрата си приятелка, но нямаш достатъчно идеи. Не се тревожи, специално за теб сме подготвили списък с 10 предизвикателства към булката. Бъди сигурна, че с тях доброто настроение и усмивките ще са задължителни.
За да бъде още по-забавно, те съветваме бъдещата булката да получава предизвикателства в най- неочаквания момент през целия ден.

1. Поведи танца на пингвина

Единственото правило тук е всички момичета от отбора на булката да се включат! Тази първа задача определено ще разчупи леда, ще повдигне настроението и ще ви сплоти като един истински Тийм брайд отбор.

pingvin
Пингвин

2. Седни до непозната компания и се направи, че я познаваш

Това предизвикателство определено ще донесе много смях на всички, а защо не и нови приятели.

napitki
Наздраве

3. Попитай трима мъже дали наистина любовта преминава през стомаха

С това предизвикателство булката, забавлявайки се, ще научи първия си урок. Това е основно правило за дълъг и щастлив семеен живот. Все пак всички знаем, че добрата домакиня трябва да може да направи 70 неща: мусака и 69.

musaka
Мусака

4. Изпей любимата си песен с пълен глас

Ако булката няма гласовите способности на Мадона, най-вероятно доста ще се притесни от задачата. Именно заради това ви съветваме да проучите коя е любимата ѝ песен предварително и да научите текста. Така ще може да я подкрепите с пълен глас. С тази задача определено ще насочите вниманието на околните към вашата компания, заради това не забравяйте да се усмихвате широко.

Пей с пълен глас

5. Разкажи ни за първата ти среща с … /името на бъдещия съпруг /

Това предизвикателство има сантиментална стойност. Сигурни сме, че то ще остане много мил спомен за младото семейство. Именно заради това ви съветваме да запишете с видео този момент. А за да бъде пълна изненадата за булката, предварително запишете видео с нейния годеник. В него той ще сподели неговата гледна точка за запознанството. Определено ще има много смях, а защо не и сълзи от щастие.

Първа среща

6. Танцувай Макарена с Тийм Брайд сега

След сълзите от щастие е време отново да разчупите обстановката с малко щури танци. Не забравяйте да си припомните стъпките преди големия ден. С това предизвикателство отново ще съберете погледите на всички около вас. Нищо чудно да се намерят дори непознати ентусиасти, които да се включват в танца с вас.

7. Снимай се с инстаграм рамката с пет непознати мъже

Даваме ви тази идея и ви стискаме палци бъдещият съпруг да не е много ревнив.

8. Извикай с пълен глас: Аз ще се омъжа за … /името на годеника/

След седемте изпълнени предизвикателства обикновено вече настроението е доста приповдигнато, вълнението и емоциите са завладели всички от Тийм Брайд. Така че това с крещенето не би трябвало да представлява никакъв проблем за щастливата бъдеща булка.

vikam
С пълен глас

9. Открий мъж с името на …. /името на бъдещия съпруг/ и се снимай с него

Тук отново стискаме палци годеникът да има популярно име, защото в противен случай задачата ще се усложни много. Но пък ще донесе още повече усмивки и истории за разказване след време.

snimka
Снимка с непознат

10. Отговори честно на следните въпроси

Предлагаме ви да завършите предизвикателствата с няколко въпроса към булката, свързани с нейния любим. За да бъде всичко идеално ви препоръчваме да направите предварително подобно видео с бъдещия съпруг, в което той ще отговаря на същите въпроси. Въпросите трябва да бъдат лични и свързани с младото семейство. Тук на помощ трябва да се притече приятелката, която познава от най-много време младоженците. Така ще успеете да измислите интересни лични въпроси, с които ще развълнувате и двамата.

vlubeni mladi
Влюбени

Разгледайте нашите статии в категорията „Моминско парти„, за да почерпите още идеи, с които партито ви ще остане незабравим спомен за вашата приятелка.

Comments are closed.