Когато искате да поканите най-добрите си приятели да станат ваши кумове и ваше семейство, а не искате отказ, обмислете добре кумовите подаръци. Трябва да ги „подкупите с нещо“, което да показва колко много значат за вас.

Нестандартният подход за покана на кумовете става все по-чест избор. Ние подбрахме шест елегантни, стилни и наистина оригинални начини да ги поканите. Бъдете сигурни, че покана за кумове, която е персонализирана, е най- сигурният начин да накарате бъдещите си кумове да се усмихнат и да се почувстват специални!
Ако все още не сте измислили как ще поканите вашите кумове, разгледайте нашите предложения:

1.Комплект ръчно рисувани чаши и кана за вино

Първото ни предложение са специално изрисувани чаши с гроздове и изписана фамилията на кумовете. Развихрете се и използвайте цялото си изображение, подредете ги върху масивна дъска за рязане и добавете домашен суджук. За да стане още по- цветно и още по-вкусно, може да добавите допълнителни домашни солени месни деликатеси. Определено след този подарък кумът няма да може да каже друго освен „ДА“ на вашата поканата.

kumski podaryk
Ръчно изрисувани чаши

2. Бутилка вино / ракия с персонализиран етикет

А защо не добавите и шише домашна ракия или домашно вино към предишния подарък?
Знаете ли, че може да направите изненадата още по-специална, лична и емоционална, ако замените фабричния етикет с персонализиран. На етика може да напишете кратко послание, като например:

„Ние не можем да кажем „ДА“ без вас. Ще бъдете ли наши кумове?“

-семейство Иванови
kumska rakiq
Персонализиран етикет

3. Закачливи чаши с Кумчо Вълчо и Кума Лиса

Определено този подарък е един от най-предпочитаните от бъдещите младоженци. Той е същевременно забавен, личен, персонализиран, оригинален и много красив. По ваш избор може да се напишат имената на вашите кумове на столчетата на чашите.

Ако вашите кумове имат дете, не забравяйте да закупите подарък и за него!

chashi za kumove
Чаша за малкия кум

4. Персонализирани шоколадови бонбони

Четвъртото ни предложение е покана за кумове под формата на шоколадово послание. Шоколадовите бонбони са изработени от белгийски шоколад. Това е не само много оригинален, но и изключително вкусен начин да поканите за кумове вашите близки приятели.

shokoladovi bonboni
Шоколадови бонбони


5. Персонализирана дървена бъклица

Дървените подаръци оставят ясен отпечатък у получателя. Персонализирайки ги, вие показвате лично отношение и топли чувства.

byklica
Персонализирана дървена бъклица

 6. Пъзел покана за кумове 

Пъзелът е с форма на сърце. Дизайнът включва нежно цветове, които са „цъфнали“ по ръбовете на пъзела. В средата на пъзела е личната ви покана, съдържаща текст по ваше желание. Поднесете пъзела разглобен и така, тайната се разкрива едва след подреждане на всички негови части. Приблизителни размери: 19 х 19 см, 75 парченца.

pyzel za kumovete
Пъзел покана за кумове 

Вашите кумове поемат отговорната задача не само да бъдат свидетели на вашата сватба, но и да ви подкрепят, и напътстват в новото приключение, наречено „семеен живот“. Именно заради това те заслужават да ги изненадате подобаващо!

Ако тази статия ви е била интересна и полезна, почерпете още идеи в категория „Сватба“.
И не забравяйте да харесате нашата фейсбук страница, това ни кара да се чувстваме специални!

Comments are closed.