Парк и СПА Хотел Марково е разположен в полите на магичните Родопи. Той осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравима сватба в луксозната банкетна зала, като предоставя възможност за изнесен ритуал сред приказната градина. С какво още хотелът впечатлява бъдещите младоженци и защо е част от класацията 10-те най-добри места за сватба около Пловдив ще разберете, ако прочетете статията до край.

Сайт: https://hotelmarkovo.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/hotelmarkovo

Локация

Хотелът се намира само на 2 км южно от Пловдив, в село Марково.

spa hotel markovo
СПА хотел Марково

Гости / капацитет /

Хотелът разполага с банкетна зала „Bella Donna“ с площ от 200 кв. м и с капацитет до 160 човека. Залата се отличава със уютна обстановка и елегантен стил. Залата може да се преобрази изцяло според предпочитания на младоженците. Със светли и изчистени тонове, с модерна визия, усещане за лукс и магическата атмосфера на ресторанта вашият сватбен ден ще се превърне в незабравим приказен бал.

Опитен персонал

Хотелът се гордее с професионализма на персонала, който е винаги на разположение, за да се погрижи за всеки малък детайл с прецизност и усмивка. Те ще направят така, че вие и гостите ви да се насладите изцяло на сватбеното тържество.

opiten personal spa hotel markovo
СПА хотел Парково

Приказна градина

Освен на лукса в залата, може да се насладите и на обширните тревни площи. Красивите фонтани и цветните градини придават уникалност и неповторимост, а новата сватбена ротонда се превърнала в любим фон за всички сватбени фотографи.

Хотелска част

Хотелът разполага с достатъчно стаи и апартаменти, в които да настаните своите гости. Предимството за сватба „всичко на едно място“ е едно от най-важните на локацията. Това позволя младоженците да се приготвят в самия хотел, изнесеният ритуал, както и фотосесията също да бъдат там, което спестява време в пътуване и излишно разкарване.

СПА хотел Марково

Изнесен ритуал

Приказна градина с обширни тревни площи и красиви цветя ще бъдат най- подходящият фон за вашия мечтан изнесен ритуал. Новата сватбена ротонда и фонтаните ще допринесат за вълшебната атмосфера на вашия сватбен ден!

Съдействие от хотела

Опитният персонал може да ви помогне с ценни съвети и насоки относно провеждането на заря, избор на музика, украса, танцова програма, фото и видео услуги и не на последно място – моминско или ергенско парти!

Приказна фотосесия

Сватбените фотографи си имат любима борово горичка в близост до хотела / 7-8 мин с кола/. Така освен красива фотосесия в градината на хотела и около величествената ротонда ще получите и приказни горски сватбени снимки.

Лимузина под наем

Ако сте от хората, които обичат да привличат внимание, лимузината определено ще ви помогне да съберете всички погледи. Бялата луксозна лимузина предлага петзвезден комфорт и достъпен лукс. Единственият поръчков модел с висок клас оборудване и несравними удобства ще ви изненада с уникална караоке система, зареден бар и допълнителни екстри като димна завеса.

Мини зоокът

За малките сватбени гости хотелът има специална изненада среща със семейство патенца, пауни и магаренцето Марко!

Спа

Определено след целия стрес свързан с подготовката на сватбата бихме ви препоръчали да подарите на себе си, а защо не и на вашите кумове ден или два пълен релакс в СПА центъра на хотела. Отдъхнете си, починете си и изживейте по най- добрия начин първите си дни след заветното „Да“.

spa hotel markovo
СПА

Съветваме ви преди да вземете окончателното си решение първо посетете конкретното място. Ако то е вашето- ще го почувствате още щом го видите!

Екипът на Булчински съвети

Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория “Ресторанти за сватба“.
За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница “Булчински съвети“.