Няма човек, който да е посетил град Пловдив и да не се е влюбил в него!
Ако все още не сте намерили своето приказно място, където да организирате сватбеното си тържество, ви съветваме да прочетете нашата статия. За да ви улесним събрахме най-важната информация за 10-те най-добри места за сватба около Пловдив. Подредбата на локациите е на случаен принцип.

Комплекс Garden Weddings

Все повече младоженци избират комплекса Garden Weddings за провеждането на своята мечтана градинска сватба. Най-голямото предимство на локацията е, че не се налага да се съобразявате с метеорологичните условия, тъй като шатрите са приспособени да се затварят. Специалното романтично осветление и безплатният паркинг са бонус към всичко останало, което е необходимо, за да се проведе перфектната сватба. Красивата градина предоставя възможност за провеждане на изнесен граждански ритуал.

Хотел Империал

Хотел Империал ще ви осигури всичко необходимо за вашия идеален сватбен ден. Може да изберете между две различни по вид и размер зали. Балната зала ще ви предостави уникална панорамна гледка, а зала Кристал има излаз към страхотната градина. Градината предразполага към красив изнесен сватбен ритуал. Изисканата атмосфера, опитните професионалисти, перфектното обслужване и вкусната храна са само малка част от нещата, които привличат толкова много младоженци.

Парк и Спа хотел Марково

Хотелът разполага със специално оборудвана банкетна зала Bella Donna с капацитет от 160 места. Тя се отличава с елегантна визия и модерен дизайн. А ако винаги сте мечтали за красив и неповторим изнесен сватбен ритуал, определено това е вашето място! Необятните тревни площи, прекрасните фонтани и цветните градини ще бъдат невероятен фон за вашата фотосесия! А новата сватбена ротонда е самата черешка на тортата.

Парк и Спа хотел Марково
Сватбен фотограф: Mitrev Studio

Микропивоварна Hills в Перущица

Ако сте любители на бирата, градинските сватби и чистия въздух, микропивоварната Hills определено е вашето място! Спокойствието и изключително чистият въздух, допълнен от красивата гледка към Родопа планина и огромната тревна площ, са само малка част от предимствата ѝ. С възможност за външен бар, място за игра на децата, шатри за гостите и невероятен фон за сватбената фотосесия.

mikropivovarna Hills perushtica
Микропивоварна Hiils

Бутикова винарска вила Устина

Не много популярна, но изключително красива, запомняща се и обичана от младоженците сватбена локация само на 30 минути от Пловдив. Винарският комплекс предлага невероятни условия за провеждането на вашата мечтана градинска сватба. Вилата предлага и възможност за провеждане на изнесен ритуал в близост до безкрайните лозя на една необятна поляна с изглед към Родопите.

vinarska vila ustina grad perushtica
Винарска вила Устина

Ресторант и градина Мавруда

Ако вашата мечта винаги е била приказна градинска сватба, съветваме ви да посетите една от най- красивите сватбени локации – Мавруда. Комплексът разполага с градина с площ над 4дка, която е декорирана с вечнозелена растителност и пъстроцветни цветя. Младоженците могат да избират между градинско парти с до 350 души и сватба на закрито в ресторанта плюс изнесен ритуал в градината.

iznesen ritual v restorant mavruda
Сватбен фотограф: Veronica Lubenoff Photography

Естера Вини град Перущица

Естера Вини е вашият избор, ако мечтаете за сватба под открито небе, за басейн, за просторна градина, обградена с лозя, гора и много зеленина. Любителите на вината също ще останат много доволни, тъй като комплексът произвежда собствено вино. Само на 15 км от град Пловдив Естера Вини ще ви посрещне с усещане за домашен уют и романтична атмосфера.

svatben kompleks estera vini svatba
Сватбен фотограф: Mitrev Studio

Сватбена зала Роял

Сватбената зала Роял в Асеновград е една от най-първите луксозни сватбени зали. Тя ще ви изненада със съчетанието между лукс и усещане за уют, и романтика. Ако винаги сте искали голяма сватба, зала Роял е вашето място с над 400 седящи места. Тя се отличава с голям дансинг и видимост от всяко място към него, тъй като е специално проектирана за сватби.

svatbena zala royal asenovgrad
Сватбена зала Роял

Сватбена шатра – Very Berry Wedding Tent

Сватбената шатра Very Berry е една от най-предпочитаните локации в околността. Намира се на 30 м от централния път, в лозята и обширен озеленен район. Шатрата е с площ 250 кв.м., като разполага с кръгли маси и възможност за над 200 гости. Мястото предразполага за ефектна сватбена фотосесия в полето и възможност за изнесен ритуал и коктейл за „Добре дошли“.

Ресторант Кадифе

Ресторант Кадифе е познато и много обичано място за сватба около Пловдив на всички младоженци. Той разполага с просторна и уютна зала за 200 човека. Предлага възможност за индивидуално разположение на сватбените маси според гостите. Ефектното осветление ще направи вашето сватбено тържество още по-красиво и романтично.

svatben restorant kadife v plovdiv
Ресторант Кадифе

И ако все още се колебаете за своя избор за място за сватба около Пловдив, ви съветваме да посетите локациите на живо и тогава да вземете своето окончателно решение!

Пожелаваме ви незабравим празник и бъдете винаги щастливи!

Екипът на Булчински съвети

Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория „Ресторанти за сватба„. 

За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница „Булчински съвети„.

Write A Comment