Доста често улисани в многото детайли около сватбата младоженците забравят да се погрижат за най-малките гости на сватбата. Малчуганите винаги внасят много настроение и умиление, но не можем да очакваме от тях да стоят „мирно“ по столовете и да оставят родителите им да се насладят на тържеството.
Именно заради това решихме да ви улесним, като направим списък с подаръци и изненади, с които да не скучаят и миг.

malki gosti
Сватбен фотограф „Митрев Студио

1. Включете ги в церемонията

Децата могат да бъдат много послушни стига да им е интересно и да са ангажирани с определени задачи. Помолете момичетата да придържат воала, за да не ви се влачи по земята. В случай, че роклята няма дълъг воал, те могат да бъдат шаферки и да носят кошничката с розови листенца. Момчетата пък може да носят възглавничката с пръстените по време на церемонията.

shaferka
Шаферка Фотограф: „Митрев Студио“

2. Включете ги в развлекателната програмата

Малките съкровища могат да ви изненадат приятно с талантите, които имат. Защо не помислите за варианта 30 минути от програмата да бъде посветена на тях. Това ще бъде тяхното време, в което могат да поздравят Вас и да зарадват Вашите гости с танци, песни или стихчета. Разбира се, това трябва да е предварително репетирано и децата да бъдат подготвени, защото има опасност да получат сценична треска и да откажат. Но си заслужава да опитате! Усмивките на всички присъстващи са гарантирани!

deca
Деца Фотограф: „Митрев Студио“

3. Подарете им забавления и наемете аниматор

Аниматорът ще отвлече вниманието на децата и ще играе с тях, докато родителите им вечерят на спокойствие или се вихрят с вас на дансинга. Той ще помогне да не ставате свидетели на безцелното тичане на малчуганите в залата, нито да чувате крясъците им. И най- вече сватбата ще бъде весел и незабравим спомен не само за възрастните, но и за тях.

deca
Аниматор за сватба

4. Детски DJ

Ако бюджетът ви го позволява, наемете още една малка зала, в която да бъдат настанени децата. Детската дискотека е едно от любимите занимания на всички малчугани. По този начин ще ги накарате да се почувстват специални и важни точно колкото и възрастните. Представете си зала, изпълнена с детски глъч, детски песни, усмивки и много танци, представете си щастливи деца и спокойни родители. Това е изключително важно, за да могат родителите да се отпуснат и съсредоточат в сватбените церемонии.

detski tanci
Детски танци

5. Сапунени балони

Няма дете, което да не обича пъстроцветните сапунени балони, няма възрастен, който да не се усмихне, когато ги види. Именно заради това поставяме този подарък в началото на нашата класация. Те ще донесат много усмивки на децата. А като бонус вие ще получите невероятни цветни снимки на усмихнати дечица.

sapuneni baloni
Сапунени балони

6. Книжка за оцветяване и моливи

С тези подаръци ще си спечелите поне час спокойствие и тишина. Децата обичат да рисуват, осигурете им маса, която да е малко по-далече от шумната музика и на която могат да се разполагат на воля. Нищо чудно в края на вечерта да получите и няколко бонус специални подаръка картини с автографи от Вашите малки гости.

knijka za ocvetqvane
Цветни пастели и книжка за оцветяване

7. Конструктор за малките гости

Конструкторът е една от най-полезните за развитието на детското мислене и логика играчки. Освен полезен той е и изключително занимателен и увлекателен. Този подарък със сигурност ще задържи вниманието на децата поне час.

konstruktor
Конструктор

8. Детско меню за малките гости

Не на последно място помислете за храната и предвидете съответно детско меню за сватба, което да е интересно и вкусно за малките гости. Красивата чиния не само привлича вниманието на децата, но и провокира техния апетит.

detsko menu
Детско меню

9. Специална украса на детската маса

Детската украса ще впечатли децата още с влизането в ресторанта / градината. Така те няма да имат нищо против да седнат разделени от своите родители.

detska ukrasa za masa
Детска украса за маса

10. Персонализирана ръчно изрисувана чаша

Ако искате да зарадвате истински малките си гости, поинтересувайте се предварително кой е любимият им анимационен герой. Поръчайте чаши с героите и имената на децата. Това не само ще ги зарадва временно, но ще им остане и спомен за дълго време. Всеки ден, пиейки си млякото или чая за закуска, те ще се сещат за вас и вашата сватба.

Ръчно изрисувани чаши

Сватбата е семеен празник, а децата са част от семейството. Именно заради това без тях празникът не би бил същият, а щастието не би било пълно без най-малките гости.
Най-важното за децата всъщност не са подаръците, а вниманието на булката!
За децата булката е като принцеса от приказките, затова е важно тя да им отдели малко време и те ще бъдат най-щастливите гости на вашата сватба!

malka shaferka
Сватбен фотограф „Митрев Студио

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и ще ви помогне в организацията на мечтаната сватба. Може да почерпите още идеи в категория Сватба.

Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални!

Comments are closed.