Днес ще ви разкажем за една страст, превърнала се в начин на живот. Ще ви разкажем за моден център Atelier Sposa и неговата създателка Соня Ангатян. Соня създава марката през далечната 1995. От тогава до днес марката се е утвърдила като една от водещите в модния бранш. Перфекционизмът на Соня се отличава във всяка една дизайнерска рокля. Авторските ѝ колекции са изработени ръчно, а платовете, избрани лично от нея, са събрани от най-различни краища на света.

Локация

Моден център Atelier Sposa се намира на булевард „Чаталджа“ 20, Варна, България. Точен адрес на центъра.

Контакти с Atelier Sposa

Работно време

Бутикът работи от понеделник до петък в часовете от 9 до 18 часа.
Събота е с намалено работно време от 10 до 17 часа, а в неделя почива.
Повече информация за това как може да се свържете с тях ще откриете на техния официален уебсайт.

Проби

След предварително запазен час всяка булка има възможност да пробва неограничен брой рокли напълно безплатно. Роклите са разпределени в различни ценови диапазони, като още в началото с консултантите се уточнява дали булката има ограничение в бюджета. В случай, че има, тогава те изцяло се съобразяват с него и не натрапват по-скъпи модели.

Sonq Atelier SOPA
Соня

Запазете си час за проба на рокля минимум 6 месеца преди сватбата.

Соня

Безплатна консултация

Консултантите на Atelier Sposa вярват, че да избереш своята мечтана рокля е изживяване. Те обещават да помогнат на всяка булка и да я водят в откритието на нейния личен стил и в изработката на избраната рокля за нейната уникална фигура. Експертната професионална консултация е една от основните причини бутикът да е толкова посещаван. Във връзка с ограничителните мерки в момента бутикът предлага и безплатна виртуална консултация.

individualna izrabotka na roklite Atelier Sposa

Лично отношение

За приятелското отношение на консултантите разбрахме от Нина, за която ви разказахме в статията „Сватбеният ден на Нина и Божидар“. Ето какво още ни сподели тя:

Те са невероятни въпреки обстановката, маските и всички ограничения ме накараха да се чувствам като принцеса. Препоръчвам това място на всички бъдещи булки.

Време за изработка / доставка

Срокът за изработка е различен при всяка рокля, като зависи дали ще бъда готов модел, който трябва да се достави, или ще бъде шита по поръчка. Срокът зависи и от натовареността в момента.

Корекции

За да се превърне една красива булчинска рокля във вашата неповторима са необходими корекции, чрез които ще бъде моделирана за вашата уникална фигура. Корекциите се извършват в ателието и са напълно безплатни.

svatben konsultant atelier sposa

Международни дизайнери

В ателието можете де откриете и невероятните рокли на гост дизайнери като La Sposa, Rosa Clara и Sonia Pena. След необходимите корекции готовият модел рокля ще ви стои все едно е шита специално и единствено за вас.

Индивидуална поръчка

Създателката на Atelier Sposa Соня, заедно с дизайнерката ѝ Яна, могат да превърнат вашата мечтана приказна рокля в реалност. Ако изберете рокля по индивидуална поръчка с вас ще работи личен персонален стилист. Той ще бъде до вас от началото на създаването на роклята до уточняване на най-малкия детайл.

Sonq Atelier Sposa

Заедно ще разгледаме и пробваме различни модели, а след това ще създадем единствената и неповторима Ваша рокля, в която ще полетите на крилете на Любовта.

Соня

Историята на Нина и нейната мечтана рокля от Atelier Sposa

В началото на януари Нина посещава моден център Atelier Sposa заедно със своята майка. Използвала момента, в който родителите ѝ си били в България, тъй като искала да споделят заедно това преживяване.
Нина сподели, че сватбените консултанти от ателието са били невероятно мили, въпреки обстановката и маските, успели да я накарат да се чувства като принцеса. Тя имала възможност да пробва всякакви модели рокли.

Е, аз ги харесах всичките, докато не пробвах и Моята си рокля, тя беше много различна, чувствах я толкова комфортно, чак ми беше странно, че булчинска рокля е толкова удобна.

Нина

Не я купили тогава, защото било твърде рано. През пролетта посетила за втори път бутика, но този път със свекървата ѝ. Отново пробвала и други модели, но си останала тази рокля – различната. Булото също закупила от там, поръчали го заедно с роклята, като доставката била около два-три месеца.

Препоръчвам мястото на всички булки.

Нина


Ако тази статия ви е била полезна, може да прочетете другите подобни в категория „Мода и красота„. 

За да ни накарате да се почувстваме специални и да не пропускате най-новите ни публикации, харесайте нашата фейсбук страница „Булчински съвети“.